miercuri, 24 martie 2010

Impresii despre Simpozion

Ne-am bucura foarte mult să lăsaţi la comentarii impresiile voastre despre Simpozionul dedicat Zile Mondiale a Apei.












http://picasaweb.google.com/108635566151757960806/ZMA1921Martie2010#

4 comentarii:

  1. D-le prof.Nelu Fanatan ,va felicit din inima pentru pentru organizarea acestui simpozion atat de interesant si util pentru noi toti.Echipa de la Ocna Mures a intalnit la Baia Mare oameni deosebiti,ospitalieri.
    Cu profesionalism,pasiune pentru lucrul bine facut,daruire si vocatie ati reusit un lucru de exceptie.Materialele prezentate au fost bine gandite si documentate ,de inalta tinuta.
    Multumim tuturor celor care s-au implicat in organizare,doamnei inspector o femeie cu totul deosebita care ne-a ramas in suflet.
    Felicitari!Numai bine ,prof.Elena Pop!

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le prof.Fanatan Nelu,a fost foarte frumoasa excursia,mi-a placut foarte mult faptul ca am avut o relatie deschisa cu toti profesorii si am putut sa-i cunoastem in afara orelor.Cand mai faceti alta excursie cu siguranta voi fi prima pe lista:X.Am invatat multe lucruri in aceasta excursie:*,Eleva Anca Babas.

    RăspundețiȘtergere
  3. DAVIDESCU FLORICA26 martie 2010 la 10:06

    Va felicit pentru buna organizare a simpozionului. Din fotografiile de mai sus imi dau seama ca a fost un succes. Expozitia de desene dovedeste interesul pentru aceasta manifestare. Sunt convinsa si de faptul ca materialele prezentate de cadrele didactice si de elevi au fost de buna calitate. Astept cu interes sa le vizionez cand voi primi documentele de participare la simpozion.
    Felicitari din nou echipei organizatoare!
    Cu consideratie, prof. Florica Davidescu,
    Scornicesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost placut surprins de tinuta deosebita, a simpozionului de bogatia subiectelor abordate de participanti, de organizarea ireprosabila.
    Simpozionul a fost o reusita, sper sa mai organizati astfel de evenimente cu impact educativ, fapt pentru care va doresc succes.
    La buna vedere!
    Cu deosebita consideratie, prof. SOVAN DAN

    RăspundețiȘtergere